120 lt yeni akvaryumda sp ve yunus

arkadaşlar yeni 120 ltlik akvaryum aldım ve içine 4 adet 10 ar santim yunus ve altı tane 2si 5 4 ü 3 santimetrelik sarı prenses aldım sizce uygun mu akvaryumun boyutu? birde sağlıklı yavru almak açısından düşünürsek nasıl olur?

Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

120 lt akvaryum niye

120 lt akvaryum niye yasamasin ama bakacagin türe dikkat et genis alan isteyen tür bakmazsan iyi olur baliklarina eziyet edersin nacizane fikrim

ÖNEMLİİİİ

arkadaşalr  bnm yaptıracağm akvaryumumn eni : 80 ve 40 yükseklik : 50 içinde cikletb yaşarmı ?????????????????????????????????????????? 

sarıların yanık kalır.ama yavru almanda

eger cichled beslıyceksen tek boydan baslıycan.hepsi 3cm veya4cm olmasında yarar vardır.ozaman hem cınsıyet ayrımın kolay olur hemde balıkta yanık kalma(yani boyu buyumeme)olasılıgı azalır.birde uygun sartları olusturusan uremıycek hayvan yoktur.cinsiyet ayrımı yapmak icinde erken sıvrılenler erkek cıkar dısıler aynı boyda kalır.bu en etken yoldur ama garanti olsun ıstıyosan agzını doldurmasını beklıycen dısı olmasıda ılla yavru vercek anlamına gelmez.verdıgın yemlere diikat etmelısın yag degeri %6 gecen yerlı yemler kullanma bu ureme anusunde yaglanmaya neden oldugu ıcın balıgın uremıs zor olur.saygılar

bendeki de 120 lt

bende 120 lt lik akv da 4 yunus 4 sp ,2 vatoz vardı hem yavru alırsın hemde sağlıklı olabilirler.ama bol oksijen iyi yem düzenli su değişimi ve dip temizliği .ancak hastalığa karşı dikkatli olmak lazım.nüfusu kalabalık akv.larda hastalık çhızlı bulaşır.

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 998058 bytes) in /home/temiztek/www/bilyap.com/includes/database.mysql.inc on line 151