Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.
#1mmuratsahin53103 tarafından 7 Ağustos, 2010 - 11:22 tarihinde gönderildi.
Elimde 7 adet 16-18 cm boyunda 5 adet dişi iki adet erkek süper kafalı yunus ile 14 adet dişi erkek karışık 8 ila 12 cm bolarında portakal sarı prenses ciklet var. Bunları Akvaryum ve tüm müştemilatı ile birlikte (65x45x100) satıyorum. Ayrıca yanunda 45 cm boyunda içinde 100'den fazla ynus ve sarı prerses yavrusu ile birlikte satıyorum. Yavrular 1 aylık oldu. Hepsinin toptan fiyatı 475 tl'dir. İsteyene foto gönderilir.
8 TÜR CİKLET ÜRETİYORUM SUANDA ELİMDE SATIŞ BOYU OLARAK 500 AD BULUNMAKTA İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE TÜRKİYE NİN HER YERİNE GÖNDERME İMKANIMIZ VARDIR HER AY DÜZENLİ BALIĞIMIZ ÇIKMAKTADIR .. TOPTAN FİYATI 1 TL. BOYU 3 CM.DİR TEL: 0535 453 94 91
kafalı yunus ve sarı prenses
Elimde 7 adet 16-18 cm boyunda 5 adet dişi iki adet erkek süper kafalı yunus ile 14 adet dişi erkek karışık 8 ila 12 cm bolarında portakal sarı prenses ciklet var. Bunları Akvaryum ve tüm müştemilatı ile birlikte (65x45x100) satıyorum. Ayrıca yanunda 45 cm boyunda içinde 100'den fazla ynus ve sarı prerses yavrusu ile birlikte satıyorum. Yavrular 1 aylık oldu. Hepsinin toptan fiyatı 475 tl'dir. İsteyene foto gönderilir.
iletişim için 0505 3312262
mmuratsahin@gmail.com
8 TÜR CİKLET ÜRETİYORUM SUANDA ELİMDE SATIŞ BOYU OLARAK 500 AD BULUNMAKTA İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE TÜRKİYE NİN HER YERİNE GÖNDERME İMKANIMIZ VARDIR HER AY DÜZENLİ BALIĞIMIZ ÇIKMAKTADIR .. TOPTAN FİYATI 1 TL. BOYU 3 CM.DİR TEL: 0535 453 94 91