afrika victoria gölü cicihlidleri (nesilleri tükenmek üzere)

nesli tükenmek üzere olan victoria cichlidlerini hobici arkadaşlar ile paylaşarak doğaya karşı yapılan vahşete karşı bu türleri tanıtmak ve sizlerinde desteği ile tekrar hayata kazandırmak için bu güzel türleri sizlere sunmak istiyorum.

pundamilia nyererei ruti:2-3 cm 5 tl

astatotilapia nubila:2-3 cm 3 tl

astatotilapia latifasciata :2-3 cm 2 tl

resimler  " www.african-cichlid.com" dan alintidir

Resim galerisi: 
Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

balıklar

bu balıklardan beslemek isterim ama yeriniz nerde

mekatech üye resmi

hocam yerim ankara demirli

hocam yerim ankara demirli bahçe dikimevi taraflarında nezaman isterseniz buyrun beklerim.

Balıklar

yusuf bey size ulaşabileceğim bir telf.veya açık adres verebilirmisiniz

selam

balıklarınızla ilgileniyorum bana açık adresve telefonunuzu verebilirmisiniz

mekatech üye resmi

adres :maksam makina ve maske

adres :maksam makina ve maske fab.loj 17/1 mamak ankara

05064994701 yavrulardan elimde çok az kaldı damızlıklar da satılıktır uygun fiyatlara bilginize.