Atay Erkoç (Açelya Akvaryum) Adlı Dolandırıcıya Dikkat!

Ankara Keçiören'de akvaryumcu dükkanı olan bu sahtekar hakkında daha evvel başka yerlerde başlıklar açmıştım. Atay ERKOÇ adlı bu sahtekar benimle birlikte Türkiye'de pekçok kişinin parasını çalmıştı balık göndereceğim diyerek. Başlıklardan etkilenmiş ve korkmuş olacak ki "Başlıkları silersen paranı ödeyeceğim, hem vallahi hem billahi" dedi. Ben de başlıkları sileyim paramı alınca paramı aldım haberiniz olsun arkadaşlar diye ayrı bir başlık açayım dedim. Ancak  bekliyorum aylardır parayı ödemiyor. Paranı yatıracağım diyor aylar geçiyor yatırmıyor, arıyorsun ben seni beş dakika sonra arayacağım diyor günler geçiyor aramıyor. Adam bildiğiniz gibi değil. Ömrümde sahtekarı duydum, gördüm de böylesini görmedim. Aman arkadaşlar benim ve öğrendiğim kadarıyla pekçok kişinin canını yakan bu sahtekara aldanmayın. Hobiden soğumanıza neden olmasın. Dürüst satıcıların da işini bozuyor böyleleri. Kendi adı kirlendiği için kardeşi Osman Erkoç veya karısı Melike Erkoç adıyla satış yaparak insanları kandırabiliyor.

Telefon numaraları:
05416755845
05418404364
05418404365

AMAN ARKADAŞLAR BU SAHTEKARIN HALA BAŞKALARINI KANDIRMASI BENİ ÜZER. DİKKAT EDELİM LÜTFEN.