Balongöz japonbalığımın sağ balonu akvaryumun şelale tipi filtresine girdi ve yırtıldı daha sonrada tamamen koptu. Bu balon tekrar gelişip eski hanine gelirmi???
Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.
#1scrap tarafından 26 Ekim, 2010 - 03:14 tarihinde gönderildi.
Sorunuza cevap olmayacak ama, bu konuda bir düşüncem var, sizce balon göz japonlar ne kadar rahat yaşıyor? bu varlıkların DNA larıya oynayıp, şirin gözükmesi için bu hallere getiren üreticileri gerçekten kınıyorum. Hayvan sağa sola dönerken bile rahat değil. Ben kendi adıma bu tür hayvanları satın almıyorum. Doğal şekli ve düzeni bozulmamış o kadar güzel japonlar varki, balon göz gibi kromozonları ile oynanmış ve bir kaç lira kar etmek için satılan bu hayvanlara minnet etmeyiniz.
Herşeyin doğalı güzel.
Çok doğru arkadaşın yorumu.
Çok doğru arkadaşın yorumu. Şimdi anlıyorum bana hediye getirilen, daha doğrusu getirlirken ölen balon göz ün halini. Çok hevesim
vardı ama almam artık..Teşekkürler.
Balon göz etikmi?
Sorunuza cevap olmayacak ama, bu konuda bir düşüncem var, sizce balon göz japonlar ne kadar rahat yaşıyor? bu varlıkların DNA larıya oynayıp, şirin gözükmesi için bu hallere getiren üreticileri gerçekten kınıyorum. Hayvan sağa sola dönerken bile rahat değil. Ben kendi adıma bu tür hayvanları satın almıyorum. Doğal şekli ve düzeni bozulmamış o kadar güzel japonlar varki, balon göz gibi kromozonları ile oynanmış ve bir kaç lira kar etmek için satılan bu hayvanlara minnet etmeyiniz.
Herşeyin doğalı güzel.