selamlar.... 150 * 60 *70 ölçülerinde tatlı su akvaryumumda jubile yapıp, tuzlu suakvaryumuna terfi etmeyi düşünüyorum... Yapılması gerektiği gibi öncelikle araştırma ve sonrasında piyasa yaptım ve baktımki araştırmalarım sonucu aldığım fiyatlarla akvaryumcuların verdiği fiyatlar kimine göre 5 katı fazlasına kadar çıktı... Akvaryumcunun 1.000 ytl istediği ve kendi yaptığı sistemi inceledikten sonra bunu benimde başarabileceğimi gördüm... Çünkü içerisinde çokda fazla miktarda teknik ekipman yer almıyordu... Bende kendi emeğimle yapabileceğimi düşünüyorum fakat sizlerden detaylı hatta soru cevap şeklinde bilgilere ihtiyacım olucak... Sizlerden ricam yanıtlara \"hazırını al daha ucuza gelir\" , \"benim bi dostum şu kadara yaptırdı\" , \"sen enb iyisi başlamadan vazgeç\" şeklinde değilde. Son kararımın kendi sistemimi kendim kurmaya verilmiş olduğunu ve sadece bunun için bilgi almak istediğimi bilerek yardımlarda bulunmanız... Unutmayın karşınızda bilen değil , bilmeyen biri var ve lütfen detaylara kadar inin... saygılar...
|
|||