demir eksikliğine çözüm

Akvaryumumdaki çok miktarda bitkinin demir ihtiyacını karşılamanın ekonomik bir çözümü için eczaneden sıvı demir takviyesi kullanıyorum. Forumla paylaşmadan önce yaklaşık 6 aydır haftada 1\'er şişecik (pakette 10 şişecik var) kullanıyorum ve çok miktardaki yavru balık dahil hiç bir balıkta (canlı doğuran akvaryumu) sorunla karşılaşmadım. Benim gibi bitki tankı sevenlere duyurulur.
(Not: Tanktaki demir oranını anlık olarak çok yükselttiği için salyangozların aşırı üremelerini de önlüyor.)

Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

Bebekler için kullanılanlar mı?

Bebekler için kullanılan ferrum ford gibi mi yani?

Demir kaynağı

Aradan zaman geçmiş ama ben yine de soracağım. Acaba bu katkı nasıl bir ilaç ya da katkı? Hangi marka ve ne diye söylemem gerekiyor? Teşekkürler.

EnginVolkan
29-10-1977
Ankara