arkadaşlar dört hamile lepistesimin dördü de sıra ile öldü. akvaryumum 70 30 40 boyutlarında. içerisinde bir adet melek iki kılıçkuyruk iki erkek dört dişi lepistes iki gümüş köpek balığı beş neon altı çöpçü bir vatoz vardı. dişi lepisteslerin hepsi doğrumadan karnı şiş öldü durduk yere. önce yüzmeleri yavşaladı sonra yavaş yavaş bir yerlerde öylece durmaya başladılar. en sonunda da öldü hepsi her sabah kalktığımda birini attım. akvaryumda üç dört santim dere kumu var. güzel bir mango kökü var. beş altı kök eladoa var, 100w ısıtıcısı jebo 828 dış filtresi ve gayet güzel aydınlatan bir 60cm florasanı var üstünde. Akvaryumdaki balıklar gayet huzurlu ve gayet iyi yaşıyorlar maşallah fakat bu hamilelik yüzünden dört ölüm canımı sıktı. hiç biri de doğruamadı. doğurup da ölseler ya da doğruruken bi kaç doğurduktan sonra ölseler neyse diyecektim. ama hiç olmadı malesef. sizce nedendir neden olabilir bilginiz var mı?
|
|||

arkadaş sen meleği koymakla
arkadaş sen meleği koymakla hata yapmışsın melek onları rahat bırakmayıp kovalamıştır lepistesler doğurmuş melek yemiş olabilir melek çok iyi yavru avcısıdır