Kiraz Karides

Bitkili Akvaryumumda Kribensislerim var. Bunların Yanına 15 adet kiraz karides aldım. ' hafta oldu şuana kadar kayıp vermedim. Benim merak ettiğim karides yavruları olursa kribensisler zarar verir mi? Ayrıca karideslerin yavrularını nasıl fark edeceğiz?

Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

Karides yavruları moss

Karides yavruları moss bitkisi içinde güvenli bir şekilde büyüyebilir.Şuanda 60 lt lik akvaryumumda yavrular büyümek üzere.Akvaryumda tetralar ve canlı doğuranlarla birlikte çok güzel yaşıyorlar.Moss şart diyorum tabi ki.

yavrular

yorumunuz için teşekkürler. bir arkadaşımımn tavsiyesiyle de ayırmaya karar verdim şuan 40X22X30 bir akvaryuma ayırdım. bu sabah baktığımda bitkilerin üzerinde bir noktada toplu halde beyaz beyaz birşeyler gördüm. ne olduğunu bilemiyorum ama beklemeye karar verdim

ootkn üye resmi

Kiraz karides yavrularını

Kiraz karides yavrularını Kribensisleriniz görür görmez yiyecektirler. Normal olarak sadece karides, neon , kardinal gibi balıkların bulunduğu bir akvaryumda karideslere özel birşey yapmanız gerekmez cam ve bitki üstlerinde yavruları gövrebilirsiniz bir de akıntı nedeniyle filtrelere giderler.

Karideslerinzden yavru almak istiyorsanız Kribensislerinizle aynı akvaryumda bakmayın derim.. Zamanla zayıf düşen erişkinler bile yem olabilir