leopar vatoz

slm arkadaşlar.hepinize sağlıklı balıklar.arkadaşlar ben geçenlerde 1 leopar vatoz aldım ve çok memnunum.tropikal akvaryumumda şu an.kimseyede zararı yok.ancak bu balık hakkında pek de iyi şeyler duymuyorum nedense.gerçektende bu balık söylendiği kadar sertmi,diğer balıklara vuruyomu,ben şahsen bu tip şeyleri ilk defa duyuyorum.şimdiden sorumu cevaplayanlar için teşekkürler...

Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

Agresif Vatozlar

Selamlar..Vatozlar küçükken hiçbir problem yaşamazsınız.Ama büyüdüklerinde hırçınlaştıkları doğru.Eğer saklanabileceği kuytu bir köşe hazırlarsanız agresifliğini azaltabilirsiniz.Bir dönem 25er cm\'lik 4yaşındaki vatozum ve 3yaşındaki astronotum arasında muhteşem duellolara şahit olmuştum.Vatozun savaş taktiği mükemmel,görmenizi tavsiye ederim..