UZUN ZAMAN İÇERİSİNDE BULUNMADIĞIM BİLYAP ÜYELİĞİME FARKLI BİR KULLANICI ADI İLE GERİ GELDİM (emrahpamuk-eski adım)
Aşağıda gittigidiyor.com da verdiğim ilan yer almakta. buradan da almak isteyenler olursa elden veya adresine yollayarak iletebilirim. kısa bir süre tanıtım amaçlı 50 g fiyatım 5,50 tl' dir. sadece deneminizi istediğim gerçekten çok başarı sağladığımız bir yemdir. İsteyen siteden de resimlerine bakabilir, ya da tarafıma ilginizi belirtirseniz resimleri yollayabilirim. Sitedeki ilan numarası 46637879 dir. Balik unu, Spirulina, protein konsantresi, karides unu, bugday gluten, balik yag, Vitamin, Mineral, Vitamin C, immunostimulants (bağışıklık güçlendirici) İÇERİKLİ %40 PROTEİN ÖZELLİKLİ KATKISIZ VE TAMAMEN DOĞAL YEMLERİMİZİ TARAFINIZA SUNMAKTAYIZ. ÜRÜNLERİMİZ KENDİ BALIKLARIMIZDA UYGULADIĞIMIZ UZUN DENEMELER SONUCUNDA EN KALİTELİ, BALIKLARIN ÇABUK SEVEBİLECEĞİ, KOLAY SİNDİRİLEBİLEN, RENKLENMESİNE SAĞLIĞINA HIZLA KATKI DA BULUNAN VE EN ÖNEMLİSİ ÇABUK BÜYÜTEN BİR YEM HALİNE GELMİŞTİR.
İÇERİĞİNDEKİ SPİRULİNA UNU DA KENDİ ÜRETİMİMİZDİR.
ŞİMDİLİK 3 BOY ÜRETTİĞİMİZ PELET FORMUNDAKİ YEMLERİMİZ;
1 NO (1 MM ÇAP)
2 NO (2MM ÇAP)
3 NO (3 MM ÇAP)
ŞEKLİNDE SİZLERE SUNULACAKTIR.
ÜRÜNLER 50 G LIK POŞETLER HALİNDE OLUP ÜRÜN İÇERİĞİNİ VE SKT BELİRTEN ETİKETLERLE TARAFINIZA YOLLANACAKTIR.
DENEMENİZ İÇİN ÇOK UYUN FİYATTAN SATIŞA SUNULMUŞTUR.
SİPARİŞİNİZİ VERİRKEN AYRICA TARAFIMA DA BİR MESAJ İLE HANGİ BOY İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM. VEYA HANGİ BALIKLARI KULLANACAĞINIZI BELİRTİRSENİZ BENDE YOLLAYABİLİRİM
BU YEMİ KAÇIRMAYIN...
tlf: 533 7288525 __________________ Su Ürünleri Yüksek Mühendisi
|
|||