Akvaryumumda bulunan Papağan Ciklet türü balık yumurtladı, fakat bu yumartalarını 3 gün sonra yiyiyorlar, başka tür balık akvaryumumda yok,sanırım erkeklerinin kısısr olduğu söyleniyor bu konuda neyapabilirim, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... HAluk BEDEL
|
|||

yazık
Papağan beslemeyin, 25 senedir bu hobiyle ilgilenen biri olarak bunu rica ediyorum. Evet, fw de calico da texas ta hibrittir. Ancak hiçbiri papağan gibi büyüdüğü zaman acı çekmez. Hayvan birçok işini ağzı ile görmesi gerekirken ağzını kapatamıyor, rahat yüzemiyor, omurgası yaşlandıkça iyice açısını kaybediyor. Yazık..
papağan çiklet balığı
papağan çiklet balığı akvaryum da beslenmemeli üretilmemelidir
Papağan Chicledlerde Ureme
Ben yaklasık 20 yıllık akvaryum tecrubemin 8 yılını papağan chicled lere ayirdim ve onlar üzerinde gerek yuriçi ve gerkse yurtdişi kaynaklarda (özellikle Singapur)papağanların uremeyeceklerine ait bilgiler topladim
balıklar tamamen laboratuvar şartları altında ürediklerinden yumurta bile yapsalar yumurtaları herzaman bostur fakat eger çok zor bir ihtimal deolsa eğer erkek ve dişisini bulabilirseniz yumurtlarlar ancak yumurtalar boştur. Sizlere tavsiyem üretmeyi düşünmeden bu balıkların keyfine varın cünkü eğer alıştırırsanız aynı Astronotlar gibidirler (daha az vahsidir) ve yaklaşık 10 yıl yaşarlar. Ama gercekten herkese tavsiye ederim cok degişik renk kombinasyonlarını
eğer paranıza kıyabilirseniz yurdışından getirtebilirsiniz.
Herkese iyi günler