RESİMLİ DENİZ AKVARYUMU KURULUM ŞEMASI

SELAM ARKADAŞLAR.BENDE DENİZ AKVARYUMU KURMAK İÇİN DÖRT KOLDAN BİLGİ TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM.VE BİR SİTEDEN RESİMLİ KURULUM ŞEMASI ELDE ETTİM.AMA BU RESİMDE ANLAMADDIĞIM ŞEY REFİGİUM DENİLEN BÖLÜMDE TABANDAKİ SARI VE ONDAN YUKARI DOĞRU YÜKSELEN BİTKİ GİBİ ŞEY NEDİR?EĞER BÖYLE BİR ŞEY YOKSA REFİGİUM DENEN KISIM NEİŞE YARAR VE İÇİNDE NE OLMALIDIR.?

BİR DE PROTEİN SKİMMER HAZIR ALINMADAN YAPILABİLİRMİ.?

YOK HAZIR ALINACAKSA RESİMDEKİ YERLEŞİMİ TAM ANLAMADIM DA.

YARDIMCI OLMAK İSTEYEN VE RESİMİ EDİNMEK İSTEYEN ARKADAŞLARLA MAİL İLE MESAJLAŞALIM.

Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

Refugium

Refugium\'un içinde deniz yosunları olur çünkü bu yosunlar sudaki nitratı besin olarak kullanır.

http://www.resifbolgesi.com/nano.htm