selam piyasada satılan kaliteli markaların tubifexleri yararlımıdır bir arkadaşım pek yararı olmadıgını söyledi bana fiyatlarıda çok yüksek eger faydası üst düzey degilse almam gereklimi aynı ürünlerin birde tubifex konservesi var bunların yararını gören ve kullan arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.
|
|||

TUBİFEX
arkadaşlar tubifexsi yıllardır kullanırım ve satarım balıklarda inanılmaz şekilde bütüyor ve dogurganlıgını arttırıyor.millet içimdeki parazitten korkuyor balıklarım ölürse diye düşünüyor alakası yok sadece kullanma şekli var bu kurtları kovaya koyup birde hava taşı atın ve temiz su ekleyin kurt içindekilerini kusmaya başlıyacaktır su pislendikçede devamlı suyunu degiştirin hiç sorun kalmaz ben kendi balıklarıma direk veriyorum ve harika verim alıyorum . bu kurtlar tam bir proteyin deposudur parazit mikrop falan bir çok olumsuz önerileride akvaryumcular uydurmaktadır çünkü bu kurtların degerini milet bilirse akvaryumcular yem satamıtacaktır
tubifex
ben kuru tubifexin hic faydasini gormedim.ama canlisi temiz olmak sartiyla gercektende baligin buyumesini gelisimini ve bagisiklik sistemini farkedilir derecede arttiriyor.ben hep kullansamda canli tubifex kullanmayi tehlikeli buluyorum .cunki cok uygunsuz ortamlarda yetistiriliyor yada toplaniyorlar
Onur Sabuncu
onur@hotmail.com
ICQ#100033
tubifex...
Tubifex balıklar için çok yararlı ama pis ortamlardan alındığı için balıkları hasta yapma ihtimali daha fazla.Tubifex yerine kuru karides kullanırsan daha iyi olur.Yani tubifex\'in yararından çok zararı var.