Üretim Tuzlu Su Balıkları

Arkadaşlar,

tuzlu su balıklarının üretilmesi ve üretilen canlıların satın alınması hakkında ne düşünüyorsunuz.
Genelde bir çok hobici tuzlu su canlılarının bakımının doğaya zarar verdiği konusunda hem fikir.
Ya sizler tuzlu suya geçtiğinizde havuz ve akvaryumlarda üretilmiş tuzlu su canlılarını tercih edermisiniz.

Konuyu açma nedenim yurtdışında yaptığım bir röportaj ile elde ettiğim bilgilerin Türk Akvaristler ile ne kadar örtüştüğüne bakıp, hazırlayacağım makalede Türk Akvaristlerinin de fikirlerinden faydalanmak isterim.
Fikir alışverişinde bulunacak tüm Akvaristlere teşekkür ederim.

Saygılar

Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

Üretim

Sayın Tamer Hocam
Temelde üretim fikri kulağa çok hoş geliyor. Gerçektend ebu tür bir adım camiamız için büyük gelişme olabilir. Tereddüt edilecek tek konunun ise kalıplaşmış fikirler olduğunu düşünüyorum. Bu kalıplaşmış fikirlerden kurtulunursa sektörün gelişmesinede büyük bir katkı sağlanmış olur kanımca.