Yavru Frontoza brundi (Bursa)

Satılan canlı(lar):Frontoza brundi
Adet:10
Boyut:5-6 cm
Adet fiyatı:8 tl
Toplu alım fiyatı:80 tl
İli/semti:Bursa/osmangazi
İrtibat bilgileri:0533 626 98 58
Teslimat bilgileri:Elden yada alıcı ödemeli kargo

Aşağıdak resimler yavruların resimleridir

No alternate text on picture! - define alternate text in image properties

No alternate text on picture! - define alternate text in image propertiesNo alternate text on picture! - define alternate text in image propertiesNo alternate text on picture! - define alternate text in image propertiesNo alternate text on picture! - define alternate text in image properties

Resim galerisi: 
Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

güncell

güncell

güncell

güncell

frontosa

mhb.kusura bakmayın ben size bır teklıfte bulunmak ıstıyorum  30 tanesıne 200 tl verıyorum ıyı gunler   cancan

cancan

o fiata zaten vermem. kaldı

o fiata zaten vermem.

kaldı 10 adet