zebra ciklet hak.yardım

Ben arkadaşın birinden eş iki zebra aldım.Bunlar onun akvaryumunda bir çok kez yavru verdiler.Olları 75x25x25 cm lik bir akvaryuma aldım.ŞU an 20 gün oldu ama hala yavru alamadım. Erkek olanı dişiyi hep kovalıyor.Acaba eşliklerimi bozuldu? Bana yardım ederseniz sevinirim.Verecegınız cevaplar için teşekkürler...

Yorum gönderim kuralları:
  • Yorumlar düzgün bir Türkçeyle, sitenin içeriğine ek bir değer katacak şekilde yazılmış olmalıdır.
  • Yorumun başlığı ana fikri net bir şekilde vermeli, yorumu diğerlerinden ve benzerlerinden ayırmalıdır.
  • Genel telif hakki kuralları yorumlar için de geçerlidir. Üç cümleyi aşmaması gereken doğrudan alıntılar için mutlaka kaynak belirtiniz.
  • Bütün yorumlar onaylanmadan önce kontrol edilir. Konuyla ilgisiz ya da reklam veya uygunsuz kelimeler içeren yorumlar silinir.
  • Balık ve bitki sayfalarında sadece bilgi verici yorumlar onaylanır. Bu sayfalarda ancak yeni bir fikir veya bilgi içeren, sayfanın içeriğine ek değer katan yorumlar yayınlanır.

ısıtıcı

Arkadaşım bendede zebra balığı var iki çift ikiside 100cm cıvarında yaklasık 1 ay ısıtıcı olmadan basledım daha sonra ısıtıcı aldım ve 10-15 gun ıcerısınde yumurtladı balıklarım yaklaşık 4 defa bence acilen ısıtıcı al. :)

merhaba

arkadaşlar ben bir aydır akvaryumla uğraşmaya başladım. Beyaz zebralarım akvaryumun içindeki küpün içine yumurta bırakmışlardı. Sabah dururyorlardı öyleyin yoklardı yavruda yok acaba yumurtalara ne oldu. Anne ve baba halen küpün içinde duruyor.

ahmo42 üye resmi

aynı sorun bendede var

kardeş aynı sorun bendede var erkek dişiyi gördüğü anda kovalıyor.ben bu konuda bilgili çok dosttan  bilgi aldım.ve araştırdım.Eğer erkek dişinin kuyruğunu koparıyorsa onu artık istemiyor demektir.YOK sadece kovalıyor diyorsan dişi kendini hazır hissetmiyor demektirmiş.Akvaryumun konumu da önemli çok açıklıkta olmamalı ceme vurulmamalı....

SAYGI VE SEVGİ İLE

AHMET ÖZMEN
Bağlanacaksan ota kuşa balığa bağlan onlar sana ihanet etmez. ASLA!